Inscrie-te la Newsletter si primesti 5% reducere la prima comanda. Introdu codul newsletter5 in campul "Cod cupon" din cosul de cumparaturi. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa fii logat in contul tau.

Catering Corporativ

Probabil că nu o singură dată ați fost însărcinat să comandați o livrare de preparate pentru compania dvs., dacă vorbim de un număr mai mare de porții pentru masă caldă de prânz a angajaților, de un bufet pregătit pentru partenerii voștri de afaceri în cadrul unei întâlniri sau de o pauză de cafea în timpul unui teambuilding, cu siguranță nu ați fost sigur pe ceea ce aveți de făcut în continuare.

Dunărea Catering reprezintă furnizorul tău de încredere pentru servicii/ produse de tip catering corporativ, în cele ce urmează veți înțelege cum funcționează, unde să găsiți și cum să comandați. Pe scurt, tot ce ai nevoie pentru a asigura orice tip de masă pentru compania ta.

Ce este

Cateringul Corporativ?

Cateringul corporativ reprezintă serviciul a furniza preparate culinare angajaților unei companii. Acest lucru ar putea fi masa zilnică sau un eveniment unic, cum ar fi o întâlnire lungă sau un curs pentru angajați.

Procesul este simplu în ceea ce privește conceptul: ne contactați, ne spuneți ce doriți și când doriți, iar noi vom livra (sau vă puteți ridica comandă de la sediul nostru). Desigur, nu este întotdeauna atât de simplu, mai ales dacă ești pus în postura de a comanda un prânz de birou pentru un grup mare. De cele mai multe ori este necesar să comandați cu o anumită perioadă de timp în avans de aceea Dunărea Catering oferă meniuri de catering pentru companii care diferă de meniurile obișnuite. Oferta include adesea feluri de mâncare prezentate sub formă de platouri sau stații de tip bufet care permit angajaților să mănânce variat.

Dar doar pentru că opțiunile dvs. ar putea fi ușor limitate în comparație cu meniul standard al secțiunii Meniu Livrări nu înseamnă că nu aveți multe variante de meniu din care sa alegeti. Dunărea Catering servește atât pentru persoane fizice cât și pentru companii și puteți alege preparate culinare dintr-o mare varietate de preparate din Meniu Livrări.

Masă zilnică sau Evenimente unice

Unele companii asigură pentru angajați masă de prânz în fiecare zi. Altele apelează la companii de catering doar pentru evenimente speciale, precum întâlniri pe tot parcursul zilei sau găzduirea de cursuri, Dunărea Catering oferă pachete complete de servicii pentru orice tip de masă pe care doriți să o organizați în cadrul companiei voastre.

Dunărea Catering asigură servicii de catering zilnic la companiile din Galați care doresc să ofere un beneficiu extraordinar pentru angajații lor. Oferirea unui prânz gratuit (sau subvenționat) în fiecare zi este un mare plus, iar angajații îl apreciază cu adevărat. Sarcina de a comanda masa de prânz pentru angajați devine atât de simplă apelând la Dunărea Catering.

Tipuri de Catering Corporativ

Dunărea Catering oferă opțiuni variate, dar există câteva modele generale. Iată câteva tipuri comune de catering corporativ:

  • Abonamente săptămânale cu porții individuale: prezentând opțiunile săptămânale pentru masă zilnică, angajații pot alege într-un fișier xls simplu opțiunea pentru fiecare zi a săptămânii. Operatorul nostru va centraliza opțiunile primite pentru întreagă companie iar livratorul va asigura furnizarea comenzii pentru întreagă companie în fiecare zi.
  • Platouri: Puteți găsi platouri cu o varietate foarte mare de preparate, preparate reci și calde, pe baza de carne, pește, brânzeturi și legume, în general miniaturi gata de servit dintr-o singură înghițitură, dar și miniportii de feluri principale. Un platou vă oferă de obicei 4-10 sortimente, în general sunt compuse pentru 4-6 persoane și vă permit să oferiți varietate la un preț rezonabil. Platourile pot fi configurate în funcție de preferințele dumneavoastră, de la simple sandwich-uri până la preparate culinare deosebite, asociate întotdeauna.
  • În stil bufet: dintr-un bufet variat angajații / invitații aleg opțiunile dorite, de cele mai multe ori se evită risipă alimentară, fiecare alegând cantitatea optimă. Acest lucru este adesea cel mai bun pentru grupurile mari în care comenzile individuale sau platourile ar fi prea scumpe. De la un coffee break, Mic dejun sau Brunch până la elegantele Selecții de canapele, structura unui bufet se adaptează întotdeauna nevoilor beneficiarului, folosind expertiză operatorilor noștri, alegem împreună cele mai bune soluții. Tipologiile de bufet sunt variate și adaptate întotdeauna nevoilor, Finger food atunci când spațiul de servire nu permite așezarea la mese sau timpul de servire este limitat, Bufet rece, cald sau combinat, Bufet festiv sau Bufet tradițional atunci când celebrați un moment deosebit în companie sau aveți invitați speciali pe care doriți să îi impresionați cu preparate autentice românești.
  • Food trucks Dunărea Catering: Food trucks-urile noastre pot fi rezervate pentru evenimentul dumneavoastră. Ele sunt echipate pentru a pregăti, servi și/sau vinde alimente și băuturi, fiind autorizate în acest sens.
  • Meniuri festive cu servire la masă: Dunărea Catering are în portofoliu servicii auxiliare ce țin de organizarea mesei: tacâmuri, veselă, instrumente de servire, consumabile, transport, fete de masă, ospătari, bucătari, aranjamente florale, baloane și artificii, mese și scaune, produse și auxiliare de bar, sonorizare, lumini etc.

EXPERTIZĂ

Suntem experți în planificarea evenimentelor corporative și catering, indiferent dacă aveți nevoie de preparate livrate la prânz, sau coordonarea completă a evenimentelor de mari dimensiuni. Cu peste 15 de ani de experiență, suntem renumiți pentru crearea de evenimente remarcabile (și preparate delicioase!) care primesc aprecieri extraordinare de la clienți și oaspeți.

PLANIFICARE

Ca un manager de eveniment, suntem abili în gestionarea fiecărui detaliu, de la flori la mâncare, locații, personal de servire, securitate până la marketing pe rețelele sociale. Cu rețeaua noastră extinsă de parteneri, putem organiza cu ușurință tot ce aveți nevoie, economisind timp, bani și griji. Apelând la Dunărea Catering, veți avea un eveniment minunat, fără griji. Credem că suntem cea mai bună alegere pe care o puteți face dintre furnizorii de servicii de catering.

MENIURI SAVUROASE ȘI SĂNĂTOASE

În calitate de catering premiat, creăm meniuri delicioase, personalizate, cu ingrediente locale, durabile. Am servit totul, de la cocktailuri și tartine pentru 12 participanti, la catering cu 15.000 de participanți, precum și petreceri de companie sau sărbători culturale. Restricțiile alimentare nu sunt niciodată o problemă. De asemenea, suntem experți în livrarea prânzului: pe lângă sandvișuri sau salate, avem o varietate de opțiuni pentru a crea un moment cu adevărat special la jumătatea zilei.

mancare legendara

MENIU

La Dunărea Catering, înțelegem pasiunea pentru preparatele culinare de calitate a locuitorilor din regiune. Asta începe cu mâncarea noastră legendară. Avem peste 15 de ani de experiență în prepararea bucătăriei bazate pe rețete clasice internațional dar și din regiunea Dunării de Jos, cu accent pe ingrediente locale, organice, de sezon. Fiți la curent cu ofertele noastre de sezon dar și cu preparatele noi care permanent întră în portofoliul magazinului online.

EVENIMENTE

Avem 15 de ani de experiență în crearea de evenimente unice, personalizate, de la început până la sfârșit. Suntem pricepuți la planificarea oricărui tip de eveniment, de la întâlniri pentru micul dejun pentru câteva persoane, până la mese de anvergură pentru un număr foarte mare de participanți. Alegeți Dunărea Catering iar noi va vom ajută să planificați următorul eveniment pentru a vă uimi echipa și clienții. Inspirați-vă din unele dintre evenimentele noastre preferate.

Specializându-se într-o ospitalitate cu adevărat extraordinară, prezentând în același timp cele mai bune soluții de spații de desfășurare, ingrediente de o calitate remarcabilă cu soluții inovatoare și puțin costisitoare, Dunărea Catering se străduiește să fie cea mai reputată companie specializată în catering și evenimente din Galați și regiune. Ingredientele proaspete, durabilitatea și cele mai înalte standarde de calitate în servicii au fost înrădăcinat în ADN-ul companiei din 1991, când Dunărea SA și-a deschis porțile ca prima companie de ospitalitate din Galați și regiune.

Suntem experți în planificarea evenimentelor corporative și servicii de catering, indiferent dacă aveți nevoie de sandvișuri livrate pentru prânz, sau coordonare completă a evenimentului pentru o cină formală de 300 de locuri. Cu o experiență de peste 15 de ani, suntem renumiți pentru crearea de evenimente remarcabile (și preparate delicioase!) care primesc recenzii foarte apreciate de la clienți și oaspeți.

Pentru comenzi apelati: 0731 840 500 / 0731 840 522; catering@galtour.ro;

Printre clienții noștri:

Primaria Municipiului Galati

Arcelor Mittal Galați

BRD- Groupe Societe Generale

Vodafone

TO TOP
Call Now ButtonComanda Telefonica