Inscrie-te la Newsletter si primesti 5% reducere la prima comanda. Introdu codul newsletter5 in campul "Cod cupon" din cosul de cumparaturi. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa fii logat in contul tau.

Calitate exceptionala. Filozofie durabila!

Intodeauna Delicios

Suntem prima companie de catering din Galați, cu o experienta de peste 15 ani, dintr-un motiv bun. Dedicarea și angajamentul nostru față de calitate și durabilitate ne-au câștigat o urmărire loială în rândul clientelei noastre, una care continuă să crească pe baza recomandărilor entuziaste. Timp de peste 15 ani, am câștigat încrederea a peste 10.000 de clienți, devenind experți în livrarea de servicii si produse de catering remarcabile. Utilizăm cele mai bune ingrediente pe care regiunea le poate oferi, pregătindu-le cu atenție și întotdeauna de la zero.

Prospetime. Arome. Savoare.

Preparatele Noastre

Preparatele culinare excelente merită un respect deosebit. Aducem această filozofie la fiecare fel de mâncare pe care îl creăm. Ne concentrăm mai întâi pe prospețime și aromă, combinând ingrediente locale în moduri care reflectă rădăcinile noastre culinare clasice, precum și flerul nostru creativ. Indiferent care ar putea fi nevoile dvs. – chiar dacă aveți unele restricții de meniu provocatoare – suntem încântați să acceptăm. De la preferințe vegetariene, vegane, prietenoase pentru celiaci sau fără lactate, până la pofte de pește sau carne, vom crea un meniu personalizat delicios, care va încânta cu siguranță simțurile.

Autentic. Durabil. Satisfacator.

Furnizori si Producatori

De-a lungul anilor, am cultivat relații strânse cu furnizorii și producătorii care împărtășesc modul nostru de gândire și de a face lucrurile. Credem că mâncarea ar trebui să fie mai mult decât o simplă hrană: ar trebui să fie respectuoasă de unde provine și cum este produsă. Nu ne-am dori nimic mai puțîn decât binele pentru noi înșine și să vă livrăm nimic mai puțin. De la mâncarea clasică de confort până la bucătăria eclectică internațională și la modă, continuăm să ne provocăm să stabilim ștacheta din ce în ce mai mare în căutarea echilibrului perfect de aromă, valoare și acea notă locală autentică a regiunii Dunărea de Jos.

De la echipa noastra la usa ta

Echipa Noastra

De la secția de producție până la ușa ta, personalul nostru se străduiește să depășească așteptările în ceea ce privește serviciile, calitatea și fiabilitatea. Dunărea Catering depune eforturi suplimentare pentru a se asigura că fiecare detaliu este luat în considerare. Clienții noștri din toate categoriile, persoane fizice, instituții, companii, atestă serviciul nostru profesional și fără probleme în timp ce se află la fața locului, iar clienții noștri de la evenimente știu cât suntem de utili și de primitori, chiar și în cele mai dificile situații.

Increderea. Respectul. Deschidere. Performanta.

Valorile Noastre

Încrederea reprezintă baza tuturor acțiunilor noastre și premisa succesului nostru. Ne ținem întotdeauna promisiunile. Acest lucru se aplică tuturor angajaților noștri, precum și tuturor grupurilor de referință („persoane de interes” precum clienții, angajații, investitorii, partenerii de afaceri, politică și societatea) ale Dunărea SA. Suntem conștienți de faptul că încrederea se câștigă cu greu și poate fi distrusă cu ușurință. De aceea, dovedim în fiecare moment că merităm încrederea care ni se acordă

Respectul reciproc care se dezvoltă prin comunicarea și înțelegerea așteptărilor față de fiecare coleg, fiecare client, fiecare partener, precum și față de întreaga comunitate

Deschidere – întotdeauna suntem atenți la ceea ce ne propun partenerii noștri, clienți, furnizori, instituții publice și ne străduim să găsim cele mai bune soluții pentru toate părțile implicate

Performanță – competiția este lumea noastră, performanțele de top sunt obiectivul nostru. Căci ne dorim să creăm valoare în mod durabil. La Dunărea SA produsele și serviciile oferite corespund întotdeauna celor mai înalte standarde calitative. Depășim obstacolele și limitele. Și nu renunțăm niciodată.

Galerie

TO TOP
Call Now ButtonComanda Telefonica