Inscrie-te la Newsletter si primesti 5% reducere la prima comanda. Introdu codul newsletter5 in campul "Cod cupon" din cosul de cumparaturi. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa fii logat in contul tau.

Meniuri Evenimente

Ca furnizori de catering pentru evenimente, înțelegem că fiecare eveniment este diferit – de aceea sunt atât de speciale. Serviciile noastre de catering pentru evenimente sunt personalizate de la început până la sfârșit iar echipa perfect preagatita pentru a vă transforma meniul de eveniment la care visați să devină realitate! Pentru următorul dvs. eveniment privat, vom proiecta un meniu de catering personalizat pentru a vă potrivi gusturile și bugetul unic. Fie că este vorba de o rețetă clasică sau de o interpretare mai aventuroasă a aromelor exotice, oferiți oaspeților prearate de calitate, realizate din cele mai proaspete ingrediente. Tot ceea ce vine din bucătăria noastră este ales cu mare atenție și sprijină producătorii noștri locali!

Meniuri Evenimente

Expertiză

Cu peste 15 ani de experiență în catering pentru evenimente, expertiză culinară și abilități de coordonare a evenimentelor, echipa noastră de catering formată din bucătari experimentați și organizatori de evenimente sunt pregătiți să ofere o meniuri delicioase și remarcabile, pentru a vă asigura satisfacția oaspeților. Nu numai că suntem capabili să vă oferim preparate savuroase și servicii de catering, dar echipa noastră vă va acordă asistență în alegerea compoziției meniului, făcând alegerile cu mult mai multă încredere în reusita evenimentului. Experimentați cu Dunărea Catering meniuri speciale pentru evenimente și permiteți-ne să preluăm stresul asigurării preparatelor culinare pentru eveniment. Deservind județul Galați dar și județele limitrofe, echipa noastră este aici pentru a vă face evenimentul memorabil.

Ne mândrim cu capacitatea noastră de a impresiona; să lucrăm împreună pentru a crea un meniu gustos, hrănitor și apetisant pentru următorul dvs. eveniment special. Solicitați o ofertă pentru catering privat pentru evenimente, astăzi, la tel 0731840500.

Preparate remarcabile

Mâncarea remarcabilă preparată și servită de Dunărea Catering poate transforma un eveniment, de la o simplă adunare, la o reuniune de 5 stele de neuitat. Indiferent de tipul de eveniment, nunța, botez, petrecere de copii, aniversare, banchet, petrecere cu colegii la birou, evenimente de doliu, Dunărea Catering stabilește standardul pentru evenimentele pregătite cu grijă:

  • Ingrediente naturale provenite de la producători locali
  • Atenție pentru nevoile și preferințele dietetice speciale
  • Stabilirea cantităților necesare în funcție de tiparul evenimentului
  • Meniuri propuse de bucătari cu experiență
  • Gust uimitor și aspect apetisant, de la aperitive și până la deserturi

Nunta ta

În calitate de furnizor de servicii de catering, știm că o nuntă este o masă memorabilă și plină de viață, în sensul în care servește la legarea a două familii împreună pentru totdeauna. Peste pahare de șampanie răcoroasă, prietenii și familia se reunesc pentru a sărbători povestea de dragoste de netăgăduit a doi oameni și pentru a sărbători cu bucurie și fericire anii care urmează. În ultimii 15 ani, personalul nostru dedicat a asigurat peste 500 de nunți, atât în saloanele noastre cât și în locații alese de beneficiar. Am adăugat pasiune, inovație și artă culinară în preparatele și serviciile noastre de catering pentru nunți, ca o dedicație pentru oamenii care ne permit să fim alături de ei în cea mai specială zi din viată lor.

Meniurile noastre personalizate acoperă o gama largă de forme de prezentare și varietate de preparate. De la un simplu set meniu, platouri asortate, bouchebar, candybar, cheesebar până la bufete complexe Dunărea Catering asigura o gama completă de forme de prezentare a meniului unui eveniment. Varietatea preparatelor este practic nelimitată, singură condiție fiind să avem disponibile ingredientele.

PASIUNE

Gătitul pentru noi reprezintă artă, implicare, inovație și pasiunea; este o muncă legată de principiile ospitalității, atenția la detalii și la nevoile clienților noștri fiind de mare importantă. Evenimentele de succes provin din planificarea creativă, din capacitatea de a înțelege viziunile evenimentelor și dorința de perfecțiune. Vom lucra cu dvs., potrivind meniul cu orice temă aveți în minte … ajutându-vă să vă gândiți în afara tiparelor și asigurând mâncare proaspătă, originală dar și distractivă.

EXPERIENȚE REMARCABILE

La Dunărea Catering puteți avea încrederea de a experimenta și totuși să vă asigurați că oaspeții dvs. se vor bucura de mâncăruri delicioase și inovatoare, împreună cu mâncăruri clasice și contemporane. Înțelegem clienții noștri, oferind o alegere sănătoasă excelentă și vom lucra îndeaproape cu dvs. pentru a proiecta un meniu personalizat care să se potrivească nevoilor dvs. de buget și evenimente.

 

Voi alegeți, Dunărea Catering are secretul gustului desăvârșit!

Sună acum la 0731840500 și comandă meniul pentru evenimentul tău!

TO TOP
Call Now ButtonComanda Telefonica