Inscrie-te la Newsletter si primesti 5% reducere la prima comanda. Introdu codul newsletter5 in campul "Cod cupon" din cosul de cumparaturi. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa fii logat in contul tau.

Evenimente

Evenimente

Indiferent de tipul de eveniment, nunța, botez, petrecere de copii, aniversare, banchet, petrecere cu colegii la birou, evenimente de doliu, că furnizori de catering pentru evenimente, înțelegem că fiecare eveniment este diferit – de aceea atât de special.

Serviciile noastre de catering pentru evenimente sunt personalizate de la început până la sfârșit iar echipa perfect pregătită pentru a vă livra meniul care va transforma evenimentul într-o experiență memorabilă! Pentru următorul dvs. eveniment privat, vom proiecta un meniu de catering personalizat pentru a vă potrivi gusturile și bugetul unic.

Ne mândrim cu capacitatea noastră de a impresiona; să lucrăm împreună pentru a crea un meniu gustos, hrănitor și apetisant pentru următorul dvs. eveniment special. Solicitați o ofertă pentru catering privat pentru evenimente, astăzi, la tel 0731840500 sau pe e-mail catering@galtour.ro.

TO TOP
Call Now ButtonComanda Telefonica