Inscrie-te la Newsletter si primesti 5% reducere la prima comanda. Introdu codul newsletter5 in campul "Cod cupon" din cosul de cumparaturi. Pentru a beneficia de reducere trebuie sa fii logat in contul tau.

Livrare Gratuita

Livrare gratuită pentru comenzi peste 60 de lei sau ridicare directă din incinta Ibis Styles Dunărea Galați, nimic mai simplu, comandă on-line și noi livrăm la ține acasă sau la birou în cel mai scurt timp. Atunci când vine vorba de mâncare cu toții ne dorim să consumăm preparate cât mai gustoase și sănătoase. Ritmul de viață din ultima perioada, din păcate, nu ne mai permite să realizăm o mulțime de activități, printre care se numără și gătitul. De aceea, mulți dintre noi apelăm la serviciul de livrare mâncare. Optând pentru acest serviciu putem consumă mâncare proaspătă și variată în fiecare zi. Indiferent dacă suntem acasă sau la locul de muncă. Livrarea mâncării este o metodă confortabilă și economică, în special pentru persoanele care sunt foarte ocupate și nu mai au timp și pentru gătit.

Unul dintre principalele avantaje al serviciului de livrare mâncare este faptul că poți alege dintr-o gama variată de produse precum: grill-uri, platouri, ciorbe, supe, paște, garnituri, salate sau multe altele. Toate fiind preparate din ingrediente proaspete și naturale. Multe persoane au în gerenal un program foarte încărcat la muncă. Așadar, după ce ajung acasă preferă să petreacă timpul cu familia. Apelarea la serviciile de livrare mâncare va poate ajută să economisiți timp. Reducând durata petrecută în bucătărie va rămâne astfel mai mult timp pentru a realiza diferite activități cu cei dragi.

Dacă punem pe hârtie toate costurile necesare pentru a găti, vom vedea că varianta livrării de mâncare la domiciliu sau la birou este chiar o varianta avantajoasă, care nu necesită costuri ridicate. Acesta fiind încă un avantaj pentru a apela la acest serviciu, deoarece pe lângă economisirea timpului, economisim și bani. După o zi de muncă lungă și obositoare, cu toții avem nevoie și de relaxare. Așadar, dacă optați pentru serviciul de de livrare mâncare, va veți putea bucură și de acest confort. Nu mai trebuie să petreceți timp în bucătărie, mâncarea fiind livrată către dumneavoastră fără să depuneți niciun fel de efort.

În situația în care trebuie să organizați un eveniment sau o masă cu mai mulți invitați, este destul de greu să gătiți pentru un număr mare de persoane. Într-o astfel de situație aplarea la serviciul de livrare mâncare este opțiunea ideală. Acestea sunt doar o parte dintre avantajele serviciului de livrare mâncare. Va invităm să accesați în platforma de comenzi online Meniu Livrări și să va convingeți de toate beneficiile. Va oferim preparate culinare deosebite și diverisificate, pregătite din ingrediente proaspete, de cea mai bună calitate.

 

TO TOP
Call Now ButtonComanda Telefonica